Jovan Pap i Ognen Zdravkovski – (08. 06.) – četvrtfinale – trideset osma emisija – dueli

 


i – (08. 06.) – četvrtfinale – trideset osma emisija – dueli

Prvi se predstavio pesmama “Dunave” Yu grupe i “Pakleni vozači” Atomskog skloništa. Prvu pesmu je jako lepo doneo, a kad je zapevao drugu na sceni mu se pridružio Đorđe David. Njih dvojicu je toliko ponela atmosfera da su počeli da skaču na sceni, a mentor je bio i prateći vokal.

Ognen je nastupio zajedno sa Tijanom Dapčević koja je svirala violončelo, a kao prvu pesmu je odabrao “Nokturno” Olivera Dragojevića. Njihov nastup publika je nagradila ovacijama, a u drugoj pesmi “Pratim te” Tošeta Proeskog uspeo je da zadrži tu atmosferu.

Ovaj fantastičan duel žiri je nagradio sa svih pet glasova, a onda je u preglasavanju direktno u polufinale otišao . Sašino mesto zauzela je na kratko Tijana Dapčević koja se obradovala što je Ognen prošao dalje jer ga poznaje još kad je bio dete i poželela sreću svim takmičarima.

Mentori su bili prezadovoljni, a Đorđe je priznao da je spontano izašao na scenu da podrži svog kandidata. Pap se pohvalio da je svog mentora istetovirao na ruci kako bi mu se zahvalio za dosadašnji rad, trud i zalaganje.

“Pape čestitam, a Ognene sve ovo što je moj blistavi um smislio bilo je savršeno”, rekla je Marija.Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2018-2019

Tagovi: , , ,