Ivana Bogićević i Nevena Nensi Stojanović – (01. 06.) – trideset sedma emisija – dueli


i – (01. 06.) – trideset sedma emisija – dueli

Ivana je prvo otpevala pesmu “Lažu, lažu me” Dina Merlina, a onda je i Nevena donela jednu baladu “Rijeka bez imena” Marije Šestić.

Za to vreme Ivana se presvukla i na scenu izašla u haljini sa plišanim igračkama i zapevala “Boli me uvo za sve” Lepe Brene, dok je Nevena otpevala “Da li znaš da te ne volim” od Magazina.

Žiri je glasao i sa pet “da” poslao Nevenu direktno dalje, dok je Ivana sa dva glasa čekala baraž na kraju emisije.

“Dala sam prednost Neveni jer je njen program bio teži i ja sam to nagradila. Ivana nije mi se dopala prva pesma jer se to ne peva tako sa tom dramom. Ovo je peti krug… baloni, žvake, lutke su super ali u nekom trenutku je to već viđeno. I ako nemaš pesmu i interpretaciju koja to može da podrži onda je to “seen”‘, rekla je Marija.

“Što se tiče Ivane ja sam očekivao mnogo više. Tebe je toliko puko adrenalin u drugoj pesmi da si sve vreme bila neuštimovana. Navikao sam te u agresivnijem i boljem izdanju i zato nisam mogao da glasam. Beskrajno si muzikalna ali ovo je takmičenje i treba doći do poslednjeg kola. Što se tiče Nensi hvala Bogu da je Ana malo radila i to se čuje. Čestitam ti”, rekao je Bosanac.

“Obema sam dala glas ali ne mogu da se odlučim koja me više nervira. Ti sa svojim lutkicama, medvedicima, buckastim nogicama… Nensi me još više nervira, njena pojava, nadimak, sve i sad ne znam da li je to dobro ili nije dobro za vas. U ovom momentu ste došle do svog limita, ali Nensi je pokazala emociju i gorela je da uspe.

“Mislim da nije pošteno da Ivana dobije samo dva glasa”, rekla je Viki, a iz publike se čulo “Tako je”. To je toliko iznerviralo Jelenu da je pozvala gospođu iz publike koja je to rekla da izađe na scenu.

“Evo ide gospođa na scenu, a ja ću da izađem sa njom da joj čuvam leđa”, rekla je Viki gospođi Novki Vasiljević. Jelena je pitala zašto misli da Ivana zaslužuje više glasova.

“Trebala je da dobije bar tri, četiri glasa zato što je jedna lutkica i publika je voli. Ja je pratim i podržavam već duže vreme. Dete ima emociju, glas, a žao mi je i što je njena sestra ispala”, rekla je Novka.

“Novka, ja moram da vam se izvinim zato što sam bila sigurna da vi ovde nećete smeti da pisnete”, rekla je Jelena.

“Ja se vas Karla ne bojim”, rekla je Novka, a svi u studiju su je nagradili aplauzom.

izvor: grand