Irma Hasić – Korake ti znam i Okeani – (28. 09.) – druga emisija
– Korake ti znam i Okeani – (28. 09.) – druga emisija

je otpevala je pesme “Korake ti znam” Maye Sar i “Okeani” Jelene Tomašević. Nakon što je otpevala obe numere tasteri su počeli da svetle, a glasove jedino nije dobila od Ane i Bosanca.

Saša je rekao Irmi da sistemom eliminacije odabere mentora, a kandidatkinja je jedno po jednog člana žirija “otpisivala”. Ostao je da svetli jedino Jelenin taster, jer je takmičarka odlučila da želi da bude baš u divinom timu.

“Dobrodošla u najbolje jato. Lepa ti je haljina, lepa si. Obe smo lepe”, ustala je Jelena i poželela dobrodošlicu još jednom svom đaku. Jelena je pitala kandidatkinju šta je u horoskopu, a nakon što joj je Irma odgovorila da je rak, pop zvezda se oduševila. “To su najemotivniji ljudi. Naši znakovi se odlično slažu, jer rak voli energiju lava koji može da ga vine u nebesa”, zaključila je Jelena.

Popović se našalio da će Irma možda još jednom videti Jelenu na mentorskim časovima, a da će probe uglavnom provoditi sa Ivanom Peters. “Mnogo bi joj bilo loše da radi sa Ivanom. Mira i Ivana su moje pomagačice i mi ćemo sve zajedno biti jedna prava ženska banda”, rekla je pop diva.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020

Tagovi: , ,