Goce Boškovski i Tatjana Pejčić – (11. 05.) – trideset četvrta emisija – dueli


i – (11. 05.) – trideset četvrta emisija – dueli

Prvi kandidat se predstavio pesmama “Gipsy song” Vlatka Stefanovskog i “Ludo luda” Van Goga, dok je dama izabrala numere “Zar da verujem u mir” Mine Kostić i “Ostrvo tuge” Selme Bajrami. Tokom Tatjaninog nastupa Jelena je ponovo sela na sto ispred Saše Popovića i ljutila se na njega, a to je nasmejalo do suza Anu i Mariju. Naime,ona je sela na sto kako bi mu zaklonila pogled da ne bi mogao da suflira ostalim članovima žirija.

Usledilo je glasanje koje je pokazalo da su Goce i Tatjana bili ujednačeni i dobili su po pet glasova. Nakon preglasavanja Tatjana je osvojila svih pet i plasirala se direkno, dok će Goce otiću u baraž. Pošto je Saša diozvolio Jeleni da prva priča, Bosanac se pobudnio i rekao da to nije u redu i našalio se da on ide da spava.

“Goce bio si stvarno dobar. Ovo je bilo tvoje najbolje izvođenje do sad. Ti si STR Goce, samostalna zanatska radnja Goce. Tvoj mentor je deset puta harizmatičniji od tebe, energičniji i više ima želje i volje od tebe. Kao plastični cvet! Lepotice moja nisi imala nijednu grešku. Bravo za izvođenje, enrgiju, emociju ponosna sam na tebe”, rekla je Jelena.

“Da Jelenu demantujem cura je u drugoj pesmi mešala ijekavicu i ekavicu i neće biti zvezda. Davide, momak je pao na drugoj pesmi”, rekao je Bosanac. Saša je potvrdio da je Đorđe izgubio u duelu zato što su narodnjaci glasali.

izvor: grand


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2018-2019

Tagovi: , , ,