Goce Boškovski i Džejla Ramović – (01. 06.) – trideset sedma emisija – dueli


i – (01. 06.) – trideset sedma emisija – dueli

Prvi je odabrao pesme “Odiseja” Lea Martina i “Ako su to samo bile laži” Plavog orkestra. Džejla je izabrala numere “11” Marije Šerifović i “Zbunjena” od Negativa.

Po završetku nastupa žiri je sa svih pet glasova poslao Džejlu direktno u naredni krug takmičenja, a Goce je sa tri glasa čekao baraž na kraju emisije. Marija je čestitala Džejli, a Đorđe je pričao svom kandidatu da ga poljubi jer je smeo da ovakvom zmaju stane na crtu.

“Goce ja sam se šalila za ono STR ti si dobar momak ali si pevao osrednje i to nije bilo dovoljno za šesti krug. Deluješ mi kao dobar momak i mislim da je Prilep ponosan na tebe. Džejla ovo je do sad možda bilo i tvoje najgore izdanje. Ti si uvek u strofama neubedljiva, kao i u nižim lagama i tvoj mentor mora time da se pozabavi. Jako loš odabir pesama i ove pesme tebi ne leže jer ti imaš tanak dečji glasa za ove pesme. Dala sam ti glas zato što mislim da si veliki talenat i potencijal i večeras si se fantastično obukla kako i dolikuje ovom šou programu. Ako budeš ovako pevala i dalje neću ti dati glas”, rekla je Jelena. Po Snežani su oboje bili ujednačeni i zato im je dala glasove.

“Goce dobar si kandidat i dobro si gurao sve ove krugove do sad. Večeras si bio upečatljiv po lepoj boji glasa. Džejla nisi dominirala u pesmi “11” Marije Šerifović jer smo navikli da to bude vulkan emocija. Dala sam ti glas i želim ti mnogo sreće dalje jer si lepa i zgodna i izgledaš kao švajcarska pastirica”. I ostali članovi žirija su se složili u komentarima.

“Goce ja sam prezadovoljan. Srećan sam zbog svega što si večeras uradio. Hvala ti puno na poverenju”, rekao je Džordž svom kandidatu.

“Ja sam za Džejlu odabrala kompletan program do finalu, a pesme biramo u zavisnosti od protivnika. Što se moje pesme tiče ja sam ti verovala i meni se to svidelo kako si donela za devojčicu od 17 godina.Čestitam!”, rekla je Marija.

izvor: grand


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2018-2019

Tagovi: , , ,