Filip Pecovski i Stefan Veličkovski – (27. 04.) – trideset druga emisija – dueli
i – (27. 04.) – trideset druga emisija – dueli

Prvi se predstavio pesmama “Još ti se nadam” Emine Jahović i Saše Kovačevića i “Ludi letnji ples” od Flamingosa i Luisa i doveo atmosferu u publici i žiriju do usijanja. Filip se tako vešto kretao n a sceni, a uz drugu pesmu je imao i koreografiju koju su svi pozdravili ovacijama.

Drugom kandidatu nije bilo lako da preotme slavu koju je Filip već stekao ali je fantastično otpevao pesme “Jedina” Vlade Georgieva i “Produži dalje” Zdravka Čolića.

Oba momka su iz Skoplja i publika i žiri ih je nagradio dugim aplauzima, a Saša Popović im poručio “Bravo momci”. Na kraju je žiri sa pet glasova posalo Filipa direktno u četvrti krug, dok je Stefan dobio samo dva glasa koja su nedovoljna za ostanak u takmičenju.

“Kandidat broj dva nije za ispadanje”, rekao je Saša, a publika ga je podržala.

“Mislim da treba da vas bude sramota”, rekla je Viki. Jelena je pokušala da je smiri i poručila joj je da iskoristi svoj zlatni glas da vrati Stefana Veličkovskog.

“Filip je pevao lake pesme, štos pesme i pevao je čisto. Da je ovaj tvoj konkurent iole doneo išta ja bih glasao za njega. Ima bolju boju glasa ali ne može potkresao ga adrenalin i džaba”, rekao je između ostalog Bosanac. Viki se toliko iznervirala što je njen kandidat ispao da je počela da plače, ustala sa stolice i otišla.

“Iako je drugi kandidat bolji pevač od prvog po prvi put ću za ovih pet godina da kažem da opravdano stoji ispred znaka zvezde Granda. On stoji i priliči ovom znaku.”, rekla je Snežana.

“Pustila sam suzu jer me boli nepravda. Iza toga ću uvek to da kažem”, rekla je Viki. Posle rasprave obećala je da će ga vratiti zlatnim glasom.

izvor: grandKategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2018-2019

Tagovi: , , ,