Milica Atanacković i Aleksandra Tadić Cipka – (15. 06.) – polufinale – trideset deveta emisija – dueli


i – (15. 06.) – polufinale – trideset deveta emisija – dueli

Prva se predstavila pesmama “Ti samo budi dovoljno daleko” grupe Generacije 5 i “Da li si dovoljno jak” Tanje Banjanin, dok je druga otpevala pesme “Zašto nosiš prsten moj” Mire Škorić i “Slatka mala” Jelene Karleuše. Iako su obe devojke imale odličan scenski nastup, žiri nije bio široke ruke kada su glasovi u pitanju, pa su tako obe kandidatkinje sa po jednim glasom otišle u baraž.

“Devojke, ovo večeras je bilo loše. Znam da ste pod velikim pritiskom i ja se iskreno plašim i za vas, ali i za moje kandidate, jer znam kolika je vaša odgovornost. Odličan vam je stajling i ja sam mogla da vam dam glas na osnovu vašeg minulog rada, ali mislim da večeras to ipak niste zaslužile. Cipka, ti si stvarno odlično otpevala Mirinu pesmu i moram da te pohvalim, obzirom da sam te kroz celo takmičenje bušila. Na kraju moram da priznam da me ti ipak nerviraš”, rekla je Jelena u svom stilu.

Ostali članovi žirija su se složili da je na takmičarkima velika odgovornost i pritisak, a Ana Bekuta je prokomentarisala da će samo oni koji mogu da podnesu taj pritisak proći u finale.

“Mislim da je Cipka opravdala svoj prolazak u polufinale. Odlično si otpevala Mirinu pesmu, a iskreno mislim da ste mogle da dobijete još neki glas”, rekla je Viki.

“Ja sam se plašio kako ćeš otpevati prvu pesmu, ali ti si je izvela odlično. Mislim da si imala veliku tremu, jer si bila svesna da otvaraš polufinalnu emisiju. Sad skini štikle i nađi nekog da ti izmasira stopala”, poručio je Đorđe Milici.

izvor: grand