Ena Talović – Moje proleće i Kafana – (19. 10.) – peta emisija
– Moje proleće i Kafana – (19. 10.) – peta emisija

iz Konjica je otpevala pesme “Moje proleće” Jelene Rozge i “Kafana” od Severine. Većina članova žirija bila je za panik taster, ali je Bosanac dao glas i tako svoju zemljakinju spasio od ispadanja.

Kada je Snežana pročitala da je devojka iz Konjica svi su odmah pomislili da je Bosanac znao da je kandidatkinja iz njegovog rodnog mesta i da je zato glasao za nju. Saša je pitao Enine roditelje u bekstejdžu da li poznaju Bosanca, a kompozitor se našalio da se u Konjicu svi znaju i da su praktično familija.

“Sve na tebi je pogrešno. Počevši od te haljine, šminke i frizure. Dopalo mi se što imaš neku slatkoću u glasu i sada vidim da si jako lepa. Ja sam pitala moju publiku kako izgleda takmičarka i oni su mi rekli da si zgodna”, rekla je Jelena, a Saša Popović se odmah uhvatio za glavu. “Koja tvoja publika? Pa, ti si njih zvala papagajima prethodnih godina, a sada je to tvoja publika”, začuđeno je vikao Saša.

Đorđe je odustao od svog glasa, Jelena je potvrdila taster, a Bosanac je poručio takmičarki da bi ona možda najviše volela da bude u Jeleninom timu i da će zato on povući glas.

Ena je jedva dočekala da kaže da želi da joj Jelena bude mentor.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020

Tagovi: , ,