Ema Stojančić – Sve je laž i Tugo nesrećo – (05. 10.) – treća emisija– Sve je laž i Tugo nesrećo – (05. 10.) – treća emisija

iz Niša predstavila se pesmama “Sve je laž” Dina Merlina i “Tugo nesrećo” Teške industrije. Njeno izvođenje prve pesme nagradio je Bosanac, a na kraju je i ona povukla svoje “da”. Šansu je imala samo još od Saleta Tropika koji može da je spase svojim glasom.

“Ovo je sve zbog loše interpetacije. Da je tebi devojčice neko pokazao ti bi pokidala ovde sigurno. Prvo da smo znali da je neko od 17 godina ovde i tako lep potpuno bi drugačije razmišljali”, rekla je Jelena.

“U Nišu znam mnogo dobrih profesora sa kojima bi mogla da radiš i sledeće godine bi bila odlična”, rekla je Viki.

“Mislim da pošto ima šansu da je Sale uzme jer kad bi se pozabavio sa njom pola sata da bi ona bila čudo”, rekla je Jelena.

“Ja sam za to da prođe bar godinu dana i taman da ti lepo sazriš i sa glasom i to je onda prava priča”, rekao je Sale iz Tropika. Međutim, Popović je odlučio da joj da još jednu šansu i ponovo je pustio da otpeva prvu pesmu.

Pošto je oduševila sve u studiju, a žiri joj je aplaudirao i Sale Tropiko je poklekao i odlučio da joj bude mentor.Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020

Tagovi: , ,