Elena Milenkovska i Marijana Jukić – (18. 05.) – trideset peta emisija – dueli
i – (18. 05.) – trideset peta emisija – dueli

Elena se predstavila pesmama “Ja volim svoj greh” Marije Šerifović i “Ljuljaj me nežno” Olivera Mandića, dok je Marijana odabrala numere “Do mene je” Tribal benda i “Muškarac koji mrzi žene” Jelene Karleuše. Rezultat glasanja je bio dva prema jedan u korist Anine kandidatkinje Elene, ali će se ipak obe boriti u baražu.

“Obe ste bile loše i mislim da niste zaslužile ni baraž. Vi ste pevale kao da je drugi krug, jer očigledno ne shvatate koju težinu ima ovaj četvrti. Glas sam ipak dao Marijani, jer je imala više energije”, rekao je Đorđe.

“Neću da vas bušim, a neću ni da bušim vaše mentore. Znam kako je mojim kandidatima kada ih buše vaši mentori neosnovano. Tako da neću i ja sada da vam stajem na muku”, poručila je Viki takmičarkama. “Moram da kažem da naša kandidatkinja nije bila na probama i da je sama odabrala pesme”, rekla je Sneža na koju se nadovezao Popović. “Marijana nije mogla da dođe na časove, jer je pevala po Nemačkoj. Poslala mi je poruku da li može da peva ove dve pesme i ja nisam mogao da joj kažem da ne može, jer nisam ni čuo kako ih izvodi”, bio je iskren Saša. Đorđe se jako naljutio kada je čuo da je Marijana imala “preča posla” od proba i više puta prokomentarisao da je to za nju auto gol. Marija je morala na kraju da objasni da na probe nije dolazila, jer su joj već tri puta propale avionske karte za Nemačku u koju je otputovala kako bi videla dečka. Takmičarka je rekla kako je u inostranstvu bila samo tri dana, ali su se probe održavale baš u tom periodu.

“Elena, ovu drugu pesmu je trebalo da pevaš kao foru i da budeš seksi. Marijana, dala sam ti glas jer iz kruga u krug izgledaš fenomenalno i imaš stila. I ta haljina koju večeras nosiš, kao i cipele, frizura i šminka mi se jako dopadaju. Ti izgledaš kao svetska zvezda”, rekla je Jelena. “Ja sam joj govorila da mora u drugoj pesmi da se mazi i da zavodi. Nije me poslušala i sama je kriva zbog ovog rezultata”, rekla je Ana za svoju takmičarku, a onda se ljutito obratila Đorđu. “Đorđe, ljuta sam na tebe zbog ovog glasa. Kako si mogao u isti koš da staviš Elenu i Marijanu. Marijana je sve vreme pevala u falšu, a Eleni je falilo samo pola tona gore da prva pesma bude savršena”, rekla je Ana. Đorđe je pokušao da joj objasni da je druga kandidatkinja po njegovom mišljenju imala više energije i zato je glasao za nju.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2018-2019

Tagovi: , , ,