Ekrem Peleš – Niko me nema i Živim život koji moram – (16. 11.) – deveta emisija
– Niko me nema i Živim život koji moram – (16. 11.) – deveta emisija

se predstavio pesmama “Niko me nema” od Adila i “Živim život koji moram” od Džeja. Njegov nastup glasovima su nagradili svi sem Bosanca i Nede.

Ana je ubrzo isključila svoj taster, kao i Marija, dok su Viki, Jelena i Đorđe potvrdili svoje glasove. “Poludećete i pošizeti sa njim. Je l’ vi vidite da on sam komponuje pesmu na licu mesta, kao neki Betoven?”, poručila je Marija kolegama. “Lako ćemo mi da odvadimo ono što ne treba”, odgovorila je Viki Mariji. Marija se nije složila sa Viki, jer su iskustva pokazala da takmičari ne mogu tako lako da se odviknu svog načina pevanja.

“Moram nešto da te pitam. Je l’ si vozio u tim patikama?Ja inače ne komentarišem stajlinge takmičara, ali zar si morao da dođeš baš tako obučen. “, pitala je Marija Ekrema, koji je na sceni stajao u farmerkama, dukserici i patikama. “Imao sam povredu pre tri dana na poslu i jedino su mi ove patike bile udobne”, objasnio je Ekrem. Kada ga je žiri pitao čime se bavi, takmičar je rekao da radi kao montažer garažnih vrata.

Popović je poručio potencijalnim mentorima da ubede kandidata i dovedu ga u svoj tim. “Lep si. Ali si pokazao da ne poštuješ ovu scenu, jer si morao da dođeš drugačije obučen. Ni meni nisu udobne cipele, ni ova haljina, ali si mogao da istrpiš tri, četiri minuta i izađeš ovde kako dolikuje. Međutim, meni je bilo nekako toplo dok si pevao i imaš taj seks u glasu. Ja uvek kažem da vodiš ljubav onako kako pevaš”, poručila je Jelena Ekremu, a Viki je dodala kako je to njena strategija da kandidat odabere nju za mentora.

“Podsećaš me na Darinosa, koji je prošle godine bio tužan jer je završio u mom timu, ali smo na kraju stigli do finala. Ne mogu da ti obećam finale, ali mogu da ti kažem da će biti krvavog rada i da će se boljitak osetiti”, pokušao je i Đorđe da ubedi takmičara i dovede ga u svoj tim.

Ekrem je na kraju ipak odabrao Jelenu, a Viki je prkomentrisala da je to zbog njene strategije i načina ubeđivanja.

izvor: grand


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020

Tagovi: , ,