Edis Dostović – Dobro veče tugo i Lipe cvatu – (02. 11.) – sedma emisija
– Dobro veče tugo i Lipe cvatu – (02. 11.) – sedma emisija

zvani Struja dolazi iz Banovića i predstavio se pesmama “Dobro veče tugo” Dina Merlina i “Lipe cvatu” Bijelog Dugmeta. U trku za mentorstvo ukjlučili su se Marija, Jelena, Đorđe, Viki i Ivan.

Đorđe je bio razočaran jer je takmičar izgubio snagu u drugoj pesmi, jer je bio oduševljen kako je prvu pesmu od Merlina otpevao originalno. “Mislio sam da ćeš drugu pesmu otpevati kao iz šale. a ti si umro na pola pesme. Neću da mi se desi kao porošle godine da dođeš u drugi krug i da se ja obrukam, pa da me žiri pita da li sam normalan”, rekao je Đorđe, na šta se nadovezala Jelena. “Nikad nisam upoznala tipa kao što je Đorđe. On sve prima k’ srcu. Moram da ti otkrijem jednu tajnu, Đorđe. Ovo takmičenje nije pitanje života i smrti i ne moraš toliko da se trudiš”, rekla je Jelena kolegi. “Ako mene izabereš promiknućeš dva puta. Moram da vidim da li siluješ taj glas ili si to stvarno ti”, zaključio je Džordž na kraju i potvrdio svoj taster.

Jelena i Viki su takođe potvrdile svoje tastere, kao i Marija. Svi su se začudili što je Marija rešila da konkuriše za ovog kandidata, a kada je Edis odabrao baš nju, razbesnela se. “Pa, zašto mene čoveče?”, pitala je Marija takmičara. Kad joj je kandidat odgovorio da ne zna, još više se iznervirala. “E sad stvarno moraš da mi kažeš zašto si izabao baš mene”, bila je uporna Marija, a Edis je odgovorio da smatra da ona može najbolje da ga nauči pevanju.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020

Tagovi: , ,