Dženan Mahmutović – Lažo i Kao žena vrediš milione – (28. 12.) – petnaesta emisija
– Lažo i Kao žena vrediš milione – (28. 12.) – petnaesta emisija

iz Lukavca koji je odabrao pesme “Lažo” Lapsus benda i “Kao žena vrediš milione” Magla benda. Njegovo izvođenje se svidelo Jeleni, a Viki je razmišljala o panik tasteru tokom prve pesme. Tokom duge pesme JK je đuskala sve vreme, a na kraju je žiri njegov nastup nagradila sa pet glasova koji su mu poklonili Goca, Ana, Marija, Jelena i Đorđe. Dženanova majka se rasplakala u bekstejdžu, a Jelena je rekla kako je takmičenje divna stvar i lepa uspomena zbog koje se treba prijaviti.

“Zeleni, žabice, Dženane zbog one improvizacije koju si otpevao kod Lapus benda i tih visina koje si dotakao, evo moj glas”, rekla je Jelena i konkurisala za mentora. I Goca je potvrdila glas iako je znala da će možda on uzeti nekog drugog. I od Bosanca je dobio pohvale da je odličan, a onda su i svi ostali članovi potvrdili svoj glas za mentora.

“Biram Mariju Šerifović”, rekao je Dženan, a Marija je rekla da je to njen 30 kandidat koga ima u timu. Odmah ga je pozvala iza scene da mu nešto saopšti u vezi mentorskih časova.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020

Tagovi: , ,