Diana Mihajlović – Minus i plus i Tango (02. 03.) – dvadeset četvrta emisija
– Minus i plus i Tango (02. 03.) – dvadeset četvrta emisija

ponovo je igrala na kartu svoje lepote i seksepila u drugom krugu takmičenja. Ona je otpevala pesme “Minus i plus” od Magazina i “Tango” Milice Pavlović, a tokom druge pesme je plesala i zaljuljala kukovima.

Žiri dugo razmišljao, a onda je u zadnjem trenutku odlučio da joj pokloni tri glasa. Marija Šerifović se iznervirala zbog toga što su glasali.

“Popoviću, na šta liči ovo?Hoćeš da ja dobijem ovde moždani udar?Je l’ ima ovde nekog reda i pravila?”, vikala je Marija, a Popović se smejao i počeo da hvali svoju kandidatkinju.

“Imaš neku dobru energiju koja mi se dopala. Super si to odradila na sceni. Toliko je falševa bilo da sam ja odlepio, ali želim da produkciji zadam veći zadatak u trećem krugu”, rekao je Đorđe.

“Lepa si, zgodna si, harizmatična si. Ne može čovek da te ne gleda, ali ako želiš da pevaš i da igraš tako to se vežba. Sigurna sam da su svi gledaoci kraj malih ekrana uživali i to i jeste šou za koji svi mi ovde radimo”, rekla je Jelena, a Popović je bio srećan zbog ovih lepih reči.

izvor: grand


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2018-2019

Tagovi: , ,