Denis Ahmetović i Filip Jovanović – (06. 04.) – dvadeset deveta emisija – dueli


i – (06. 04.) – dvadeset deveta emisija – dueli

U trećem krugu “Zvezda Granda” gledali smo duel Viki Miljković i njenog kandidata Denisa Ahmetovića i predstavnika produkcijskog žirija Filipa Jovanovića. Prvi takmičar predstavio se pesmama “Ederlezi” Gorana Bregovića i “Ciganin sam i umem da volim” Muharema Serbezovskog. Drugi takmičar predstavio se pesmama “Lejla” Harija Mata Harija i “Zapevajte pesme stare” Cuneta Gojkovića.

Viki je sve vreme đuskala i uživala u nastupu svog kandidata, a čini se da se i Jeleni dopalo posebno izvođenje Denisove prve pesme. I Snežana je ustala na noge kad je Filip zapevao drugu bržu pesmu, a publika je obojicu nagradila ovacijama.

Na kraju je osvojio svih pet glasova i plasirao se direktno dalje dok će sa tri glasa potražiće svoju sreću u baražu na kraju emisije. Jelena je podsetila kako je nastala pesma “Ederlezi” i dodala da bi Denis mogao da igra u nekom filmu Emira Kusturice.

“Filipe i tebi sam dala glas jer si bio odličan. Mudar i lukav odabir pesama koje su ti savršeno legle”, zapazila je Jelena.

“Dala sam prednost Denisu jer je u ovom duelu bio bolji. Filipu nisam dala glas jer je u drugoj pesmi bio bolji”, rekla je Marija.

izvor: grand


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2018-2019

Tagovi: , , ,