Dejan Siljanoski – Ako mi odeš ti i Nisam ljubomoran – (02. 11.) – sedma emisija– Ako mi odeš ti i Nisam ljubomoran – (02. 11.) – sedma emisija

(22) iz Skoplja odabrao je numere Dejana Matića “Ako mi odeš ti” i Vlada Georgijeva “Nisam ljubomoran.” Tokom prve numere nije dobio ni jedan taster, samo je Jelena Karleuša prokomentarisala da to nije loše.

Jelena je i prva komentarisala po završetku pevanja rekavši da je prva pesma bila korektna, da ima lepu boju glasa, ali da je druga bila katastrofa. Na to je Dejan rekao da zna da je promašio pesmu.

– Kad ti je postalo jasno da si promašio pesmu? – zanimalo je Anu Bekutu, na šta je on odgovorio da je znao još pre nastupa.

U međuvremenu su neki članovi žirija dobili i nove nadimke, pa smo saznali da je Marija – Baćan, dok su Karleuša i Džordž – Džesika i Zeka Rodžer. I Marija je imala komentar na ovog kandidata:

– On spava, on je zaspao pre 13 dana! Nije mu do života!

Jelena je stala u njegovo odbranu pravdajući ga stidljivošću, a onda se otvorila polemika na temu horoskopskih znakova! Najpre je pitala kandidata za njegov znak, pa ju je prilično iznenadilo kad je čula da je Ovan.

– Dva najveća kretena sede u centrali! Škorpija i Lav – povikala je Marija, aludirajući na Karleušu i sebe.

– Ne podnosim Škorpije, to su skotovi jedni neopevani, zli i pakosni – rekla je Jelena. – Ja sam mnogo dobar čovek, jedan Lav, jedna duša, Sunce koje vas greje. Škorpije su pakosne i osvetoljubive sa onom žaokom što bode, a ja ovako zlatna, kao zlatni retriver!

Saša Popović je odmah potvrdio da Jelena liči na retrivera, dok se Marija nije složila tvrdeći da je više avganistanski hrt.

Potom je došao na red da kandidat izabere mentora, od tri preostala člana žirija.

– U drugom krugu ću sve ove beživotne kandidate bukvalno da pojedem – nadovezala se Marija.

Dejan je rekao da mu je prpa i na kraju, ipak, odabrao Jelenu za svog mentora.

izvor: grandKategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020

Tagovi: , ,