Darko Kocevski Darinos i Džejla Ramović – (08. 06.) – četvrtfinale – trideset osma emisija – dueli


Darinos i – (08. 06.) – četvrtfinale – trideset osma emisija – dueli

Prvi kandidat se predstavio pesmama “Dođi” Parnog valjka i “I barval pudela” Šabana Bajramovića, dok je Džejla izabrala numere “Zagrli me” od Adila i “U inat prošlosti” Aleksandre Radović. Oboje su maestralno pevali i doneli numere sa mnogo emocija. Džejla je dobila stajaće ovacije od svog mentora, a Jelena je bila fascinirana izvođenjem druge pesme Darinosa.

Iako su svi očekivali izjenačenje, žiri je oboma dao po četiri glasa. Džordž nije modao da veruje svojim očima i počeo je da vrišti.

“Darinos bio si maestralan u obe pesme, Džejla uvek glasam za tebe ali mi se druga pesma nije dopala”, rekla je Ana. I Bosanac je delio slično mišljenje kao Ana.

“Darinos super si bio pogotovo druga pesma koja je tvoj fazon i gde ti se veruje. Bilo je top! Džejla, ne verujem da neko i sa 20 godina karijere može bolje da izvede prvu pesmu od tebe. Što se tiče druge to je stvar ukusa i uvek može bolje”, rekla je Marija.

Iako su svi očekivali da će Đorđe da napadne žiri on je samo prokomentarisao da su veoma namazani i da će ovaj duel izazvati burne reakcije kod gledalaca jer dvoje maestralnih pevača nije prošlo direktno u polufinale.