Danijel Vasić i Anastazija Mitrović – (01. 06.) – trideset sedma emisija – dueli
i – (01. 06.) – trideset sedma emisija – dueli

Prvi kandidat predstavio se pesmama “Tamo si ti” Jašara Ahmedovskog i “Živim život koji moram” Džeja. Takmičarka se predstavila pesmama “Treba vremena” Ane Bekute i “Ljubav fatalna” Cece Ražnatović.

Žiri je Danijelov nastup ocenio sa četiri “da”, dok je Anastazija dobila tri glasa. Oboje su morali da čekaju baraž na kraju emisije.

“Glasala sam za Danijela zbog prve pesme, u drugoj ne znam šta se desilo kao da je imao neku krpu preko usta. Anastazija večeras mi se nije svidelo tvoje izvođenje jer si nešto potponula i bilo je mnogo falša”, rekla je Viki.

“Oboje ste imali strašnu tremu što vas je koštalo grešaka u po jednoj pesmi”, rekao je Đorđe. Ana je stala na Anastazijinu stranu i rekla kako nije imala puno falša.

“Što se mene tiče Danijele ti si večeras pevao carski i žao mi je što nisi imao direktan prolaz zato što mislim da si zaslužio. Kandidatkinja je dobro pevala ali imam primedbu na dinamiku i intonaciju”, rekao je Bosanac.

“Kakav god da bude ishod ovog takmičenja smatram da si ti jedna od tri kandidatkinje koja ima šansu da napravi nešto u ovom poslu. Hvala ti što si me onako fantastično imitirala na probama genijalna si . Znam da si jako bolesna i bilo je pitanje da li ćeš opšte doći”, rekla je Jelena, a Anastazija se rasplakala.

“Danijele ja sam zadovoljna kako si pevao večeras i kako god da bude ishod večeras ti si kandidat koji je najviše napredovao. Ti si jedan divan momak i pevač”, rekla je Marija.

“Da ćeš biti zvezda nećeš ali dobro si napredovao”, rekla je Jelena, a Marija joj je rukom “zapušila” usta.

“Zaveži gubicu više”, rekla je Marija.

izvor: grand


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2018-2019

Tagovi: , , ,