Danijel Stojčić i Tatjana Pejčić – (20. 04.) – trideset prva emisija – duelii – (20. 04.) – trideset prva emisija – dueli

Prvi takmičar se predstavio pesmama “Zabranjena ljubav” Saše Matića i “Budalo” Lapsus benda, dok je takmičarka odabrala numere “Moje si nebo” od Adila i “Šećeru” Luna.

Kad su glasali i dodelili Danijelu tri glasa, a Tatjani četiri Marija je počela da se smeje dok joj suze nisu krenule na oči.

“Vi ste stvarno bizarni! Zar ovakvoj devojci da ne date pet glasova da prođe dalje? Ovo je stvarno van svake pameti”, nastavila je Marija svoju borbu. Ana Bekuta je rekla da je druga pesma bila diskutabilna.

“Ja ću odavde da odem, ja više ovo ne mogu da podnesem. Ja se toliko nerviram da ću zdravlje da izgubim. Devojka je prvu pesmu otpevala maestralno, a kod druge je izbor pesme kritičan ali si je otpet pevala bez greške. Danijel je bio odličan u prvoj pesmi, a u drugoj mu je malo ponestalo snage ali sam zadovoljna”, rekla je Marija.

“Vi sabotirate moje kandidate zato što znate da su najbolji”, rekla je Jelena. Saša je pokušao da smiri situaciju i rekao da iz baraža šest takmičara prolazi dalje.

Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2018-2019

Tagovi: , , ,