Daniel Vasić i Katarina Jovanović – (18. 05.) – trideset peta emisija – dueli
i – (18. 05.) – trideset peta emisija – dueli

Prvi se predstavio pesmama “Gde ću sad moja ružo” Džeja Ramadanovskog i “Usne od meda” Enesa Begovića, dok je lepotica iz Kruševca izabrala numere “Dodiri od stakla” Nine Badrić i “Hiljadu i tri” Tamare Todevske.

Svi su glasali osim Bosanaca, što je razbesnelo Jelenu koja je pomislila da mu kasni slika i ton. Međutim, doktor za muziku nikom nije želeo da dodeli glas.

“Kakav si ti baksuz matori ja nemam reči”, naljutila se Jelena.

“Što se ne bi malo poigrali u baražu. Zašto?”, pitao je Bosanac.

“S kim ti da se igraš ti nemaš ni sa kim da se igraš ti nemaš kandidate”, rekao je Bosanac.

“Sad si se ogrešio. Neću ti ovo zaboraviti ni oprostiti. Sad si baš zas*ao. Ima da vezeš goblene do kraja takmičenje veruj mi. Pun će ti zid biti tih goblena”, poručila je besno Karleuša.

“Ćuti nisi spremila curu. Ništa se nije razumelo. Ništa mi se nije dopalo oboje idu u baraž”, rekao je Bosanac. Jelena se naljutila i napustila studio jer su njeni najbolji takmičari otišli u baraž.

“Ja sam svojim kandidatom zadovoljna. Danijele, bio si dobar! Katarina ti si dobra pevačica i zaslužuješ da ideš dalje”, rekla je Marija.

“Ja sam jednom plakala tu zbog mog kandidata, a sad bih plakala zbog ove devojke iako nije moj kandidat”, rekla je Viki koju je pogodilo sve što se dogodilo.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2018-2019

Tagovi: , , ,