Dana Bušić – Pametna i luda i 1003 – (14. 12.) – trinaesta emisija
– Pametna i luda i 1003 – (14. 12.) – trinaesta emisija

je odabrala pesme “Pametna i luda” Marije Šerifović i “Hiljadu i tri” Tamare Todevske. Tokom druge pesme Jelena je ustala sa stolice i počela da igra. Na kraju nastupa Dana je imala tri glasa koje su joj dodelili Ana, Viki i Đorđe.

Snežana je rekla kako su tipovali da će joj žiri dati panik taster ali se to nije dogodilo.

“Dečja faca, dečje noge, dečji glas…”, bio je prvi utisak Jelene kad je ugledala Danu.

“Izgleda kao nevinašce ali možda se iza nje skriva zmija”, našalio se Đorđe. Potom je Saša zamolio da otpeva nešto na japanskom jer su svi primetili da izgleda kao da je izašla iz crtanih filmova “anima”.

“Hajde molim te ako izgovoriš kako se zoveš na japanskom i koliko godina imaš… možda te i uzmem”, rekla je Jelena. Dana je uspela da se predstavi ali je bila malo zbunjena. Onda je rekla Jeleni da je voli na japanskom jeziku, a Saša je terao da joj kaže da voli Jelenu i ima velike grudi.

Umesto toga Dana je bez pardona izjavila “Maka jaro” što u prevodu znači “Idiote”. Na ove reči Saša Popović je zanemeo… Bosanac je iskoristio priliku da se pohali da će primiti nagradu za najuspešnijeg Bosanca u “tuđoj avliji”, ali ga je Jelena ismejala.

Viki je konkurisala za mentorku uz obrazloženje da je glasala za “drugačije, posebno”, a svoje glasove potvrdili i i Ana i Đorđe. Dana je na kraju izabrala Đorđa Davida da joj bude mentor.

“Hvala na poverenju. Opravdaćemo i radićemo na repertoaru”, poručio je mentor Dani.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020

Tagovi: , ,