Dada Mešaljić i Rijad Rahmanović – (04. 05.) – trideset treća emisija – dueli


i – (04. 05.) – trideset treća emisija – dueli

Dada je otpevala pesme “Lepi moj” Snežane Đurišić i “Tako mlada” Tanje Savić, dok se Rijad predstavio numerama “Potražiću oči nešto zelenije” Marinka Rokvića i “Ne daju mi da te volim” Enesa Begovića i Ivana Kukolja Kukija. Nijedan ni drugi kandidat nisu prošli u peti krug direktno, jer je žiri Rijadu dao četiri glasa, a Dadi dva.

“Ja sam dala glas Rijadu. jer je evidentno da je on bolji pevač. Dado, tvoj napredak je veliki, ali ti si sigurno i sama svesna da si nekako došla do četvrtog kruga i znaš kakvi se pevači sada takmiče. Nastavi da vežbaš i nemoj da odustaješ. Prijavi se i sledeće godine”. “Ja sam još u prvom krugu rekla da mi je cilj da dođem do drugog kruga. Ja ne mogu da verujem da sam stigla do četvrtog. Mlada sam i život je preda mnom”, bila je iskrena Dada. “Ma, šta pričaš? Nisi ti ispala, takmičićeš se u baražu. Marija, molim te, pazi šta pričaš”, rekao je Popović, na šta je Marija odgovorila da je pogrešno shvaćena i da nije htela da kaže da je takmičenje za Dadu ovde završeno.

“Ja ne mogu da verujem da je kandidat kao što je Rijad završio u baražu”, rekao je Bosanac iznenađeno.” Dado, ti si najveće iznenađenje za mene u ovom takmičenju. Bravo za tvoje mentore i bravo za tebe, jer nije lako pevati Snežaninu pesmu. Meni je žao što Bosanac nije prepoznao tvoj potencijal”, rekla je Jelena. “Ja sam prvi govorio da je ona prava zvezda”, branio se Bosanac, a Jelena je dodala još i da je njeno srce na Dadinoj strani, iako je glas dala i Rijadu.

izvor: grand