Bojana Janković – Ona nekad i Boli me uvo za sve (23. 02.) – dvadeset treća emisija


– Ona nekad i Boli me uvo za sve (23. 02.) – dvadeset treća emisija

se predstavila pesmama “Ona nekad” Kaje i “Boli me uvo za sve” Lepe Brene i Slatkog greha. Tokom druge pesme sve u studiju i kraj malih ekrana zabavio je ples Saše Popovića i Jelene Karleuše.

Usledilo je glasanje žirija, a Bojanin nastup ocenjen je samo sa dva “da” koja su joj poklonili Đorđe David i Viki Miljković.

“Zašto ovo dozvoljavaš? Ti si ovde šef i ne možeš da dozvoliš njima da se ovako ponašaju. Nije fer”, pitala je Jelena Sašu Popovića.

“Mentorice utovarivačice, ova devojka može mnogo bolje. Ti si do te mere podbacila večeras i stvarno mi je žao. Ova druga pesma nije bila dobra”, rekla je Marija i dodala da je pogrešno odabrala pesme.

“Ti imaš neku foru. Mislim da možeš mnogo bolje. Drugu pesmu si stvarno otpevala kao da te boli uvo”, rekao je Đorđe David i dodao da je zaslužila makar jedan glas.

“Bojana ja bih te sad zamolila da se uopšte ne nerviraš. Ti si jako talentovana. Žiri se ogrešio i trebala si da imaš bar tri glasa. Ti si jako lepa i mnogo si se lepo obukla i prespektivnija si od onih koji su večeras prošli dalje. Možeš da ideš mirno kući jer si moj zlatni glas i da ćemo se čuti i vdeti dalje”, rekla je Jelena.

izvor: grand


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2018-2019

Tagovi: , ,