Benjamin Kličić i Nevena Stojanović Nensi – (15. 06.) – polufinale – trideset deveta emisija – dueli


i – (15. 06.) – polufinale – trideset deveta emisija – dueli

Prvi takmičar se predstavio pesmama “Što mi noći nemaju svanuća” Nina Rešića i “Moje najmilije” Jovana Perišića. Nensi je izvela pesme “Ima jedan svijet” Zorice Kondže i “Dat će nam Bog” Nine Badrić. Njih dvoje priredili su odličan nastup, a među mentorima je najveselija bila Viki koja je sve vreme igrala dok je njen takmičar pevao.

Nakon glasanja Nensi je slavila prolazak u finale, a Ana Bekuta joj je čestitala i rekla da je bilo krajnje vreme jer se takmiči već osam godina. Benjamin je sa dva glasa morao da sačeka baraž na kraju emisije. Viki nije bila zadovoljna rezultatima glasanja, a Snežana joj je odgovorila da nije moglo nikako da bude izjednačenje jer je Nevena u tom duelu pevala mnogo bolje.

“Benjamine, Viki te nije dobro spremila. Pevao si nečisto u prvoj pesmi, a Nensi te je pojela za doručak. Bez obzira ti si viđen u finalu”, rekao je Bosanac.

“Benjamine bio si dobar i iz kola u kolo napreduješ. Čestitam ti! Nevena, mnogo sam ponosna. Dugo smo spremale pesmu ‘Ima jedan svijet’ i evo konačno si je otpevala odlično. Čestitam i želim ti svu sreću u finalu”, rekla je Ana.

“Nensi bila si fantastična i drago mi je da si prošla dalje. Benjamine, ti si zvezda i za tebe će glasati i Bosna, Hrvatska, Srbija, Makedonija i svi ostali. Meni si večeras bio fantastičan i bravo”, rekla je Viki.