Azra Musić i Lena Čolak – (20. 04.) – trideset prva emisija – duelii – (20. 04.) – trideset prva emisija – dueli

Prva se predstavila pesmama “Dođi” Parnog valjka i “Smijem se” Jinx, dok je druga odabrala numere “Dodirni me” Galije i “Ah, lele, lele” Vanese Šokčić. Posle prve numere u kojoj su obe pokazale svoj pevački talenat usledila je brža pesma. Prvo je Aza skinula suknju i zaigrala na sceni, a onda je Lena podigla sve u studiju na noge i izazvala ovacije svojim zanosnim trbušnim plesom.

Iako su devojke dale sve od sebe i kad je igranje i pevanje u pitanju žiri je dva glasa dao Azri, a četiri Leni koja ide u baraž. Jelena Karleuša se pobunila i rekla kako glasanje nije fer.

“Nije ubola nijedan ton u drugoj pesmi. Nije bila dobra”, rekao je Đorđe. Iako je Jelena savetovala rekla da treba da se buni, Azra je rekla da neće da se nervira i prihvata stvari takve kakve jesu.

“Meni je večeras bila dominantnija Lena. Prva pesma je bila jako lepa pevački, a druga igrački. Što se tiče Azre ni pevanje ni energija mi se nisu dopali”, rekla je Viki.

“Apsolutno smatram da je Azra trebala da ide u baraž. Molim žiri da se sabere! Mislim da ste bile podjednake u greškama. Lena, ti si već đuskala i igrala ovde i pre i mislim da nema potrebe za tim više”, rekla je Marija. Jeleni je bilo krivo zbog Azre ali je rekla da će sve učiniti da se to tako ne završi. Ana je bila zadovoljna svojom kanidatkinjom i rekla joj da je maestralnootpevala prvu pesmu, ali kad pogledam ovaj znak iza tebe verujem da ćeš biti zvezda.

izvor: grand

Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2018-2019

Tagovi: , , ,