Azra Musić i Džejla Ramović – (04. 05.) – trideset treća emisija – dueli


i – (04. 05.) – trideset treća emisija – dueli

Prva se predstavila pesmama “Pazi kome zavidiš” Lepe Brene i “Marija Magdalena” Doris Dragović, dok je druga izabrala numere “Hajde onda ništa” Tijane Bogićević i “Nismo smeli” Jovane i Marije Šerifović. Azra je sve iznenadila svojim stajlingom “snežne kraljice”, a Džejla je ponovo tokom nastupa raspametila svoju mentorku Mariju koja je vikala “Bravo!”

Nakon nastupa žiri je sa pet glasova nagradio Džejlu koja je prošla direktno dalje, a samo dva glas osvojila je Azra. Prvi se za reč javio Bosanac koji je glas poklonio Azri, a Džejli je poručio da mora više sa Marijom da radi na niskim lagama.

“Džejla ti si evidetno bila dominantnija večeras u ovom duelu. Nemam nijednu zamerku za pevanje. Zanima me zašto takav stajlin? Ti si mlada devojka, obukla si sve crno trebalo bi da uneseš malo vedrine? Azra ti si se trudila i moj glas podrške za tvoju želju. Stvarno si se trudila”, pitala je Viki. . Đorđe je pohvalio Azrin osmeh i entuzijazam, a Džejli je uputio dirljive reči.

“To što toliko ljudi pita za tebe pokazuje da umesto sisa, golih dupeta i rijaliti programa možemo da imamo nekog na koga će naša deca da se lepe. Ti nosiš taj barjak devojčice i ja sam užasno sretan što se neko takav pojavio. Ostani u tom ramu ozbiljnosti i u tom ramu devojaštvu koje nosiš sa sobom. Ti si neko ko pokazuje da ta vrsta kvaliteta, nevinosti i čistote ipak pobeđuje”, rekao je Đorđe. Ana i Snežana su se pridružile Bosančevim savetima. Jelena je ohrabrila i pohvalila Azru za sve što je večeras uradila.

Marija je još jednom iskoristila priliku da čestita Džejli i udeli joj komplimente i da poruči Bosancu da već sa njom radi na svemu što je rekao.

izvor: grand


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2018-2019

Tagovi: , , ,