Armin Jusufović i Darko Kocevski – (06. 04.) – dvadeset deveta emisija – dueli


i – (06. 04.) – dvadeset deveta emisija – dueli

Duelom između kandidata Marije Šerifović, Armina Jusufovića i Darka Kocevskog Darinosa, koji je u timu Đorđa Davida, otvoren je treći krug “Zvezda Granda”.

Armin se ovoga puta predstavio pesmama “Prosjak i kralj” od Adila i “Hendikepiran” od Lapsus Benda, dok se Darko odlučio za pesme “Pjesmo moja” Zdravka Čolića i “Slike u oku” od Luisa. Nakon što je žiri pažljivo saslušao oba kandidata, odlučili su da je Darko bio dominantniji u ovom duelu, pa je tako takmičar iz Makedonije direktno prošao u četvrti krug. Ana Bekuta je presudila svojim glasom obzirom da je glasala samo za takmičara broj dva i tako Armina poslala u baraž.

“Armine, ne znam šta ti se desilo danas. Nisi se sastavio u obe pesme. Dala sam prednost Darku, jer ne mogu da zaboravim njegovo emotivno izvođenje prve pesme”, objasnila je Ana svoj glas.

“Ja sam jako kritičan i mislim da je Armin bio bolji u prvoj pesmi, ali zato je Darko razvalio u drugoj”, zaključio je Đorđe.

“Kao da ti je nestalo snage u drugoj pesmi. Obzirom da znam za tvoju povredu, ja sam zadovoljna kako si pevao”, rekla je Marija, koja na Jelenino insistiranje da kaže na kakvu povredu je mislila, nije htela da odgovori.

prošao je direktno u četvrti krug, dok će Armin u baražu pokušati da se izbori za prolazak u dalje takmičenje.

izvor: grand


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2018-2019

Tagovi: , , ,