Anđela Tomić – Kuda idu ostavljene devojke i Žene vole dijamante – (07. 12.) – dvanaesta emisija
– Kuda idu ostavljene devojke i Žene vole dijamante – (07. 12.) – dvanaesta emisija

je odabrala pesme “Kuda idu ostavljene devojke” Cece Ražnatović i “Žene vole dijamante” Jelene Karleuše. Sudeći po komnetarima dok je trajao njen nastup posebno se dopala Jeleni Karleuši čiju je pesmu pevala. Na kraju je imala ukupno šest glasova žirija.

Svoje glasove za mentore potvrdili su Džordž, Jelena i Tijana, dok su ostali odustali od saradnje sa visokom Crnogrkom koja se bavi i manekenstvom.

“Mislim da već možete da pretpostavite… Biram Jelenu Karleušu”, rekla je Anđela.

“Moram da kažem da su Jelenine pesme izuzetno teške za pevanje”, rekla je Tijana, a Saša Popović je rekao “Ma daj šta tu ima da se peva…”

“Hajde da pustimo matricu i da zajedno ti i ja otpevamo i odigramo ‘Žene vole dijamante'”, predložila je JK Saši. Iako nije znao reči pesme Popović je prihvatio izazov. On je zajedno sa Jelenom i Tijanom izašao na scenu i napravio šou koji će se zauvek pamtiti.

Pokušao je da uhvati neke pokrete čime je nasmejao publiku, a dok je JK pevala uspeo je da je lupi po dupetu. Atmosfera u studiju je dostigla usijanje, a onda je on podigao ruke u stilu pobednika dok su trajali aplauzi.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020

Tagovi: , ,