Anđela Kostić – Dve pesme i Ti muškarac – (28. 12.) – petnaesta emisija
– Dve pesme i Ti muškarac – (28. 12.) – petnaesta emisija

Čupa ima 23 godine i dolazi iz dalekog Sidneja a pevala nam je ,,Dve pesme” Indire Radić i ,,Ti muškarac” naše članice žirija- Viki Miljković.

Ova kandidatkinja dobila je pet ,,da” i to od Ane Bekute, Viki, Marije, Đorđa i Goce Lazarević.

Nakon nastupa, Voja Nedeljković uključio se iz bekstejdža gde je ni manje ni više pričao sa majkom takmičarke koja se javila video pozivom iz Austarlije gde je u tom trenutku bilo 4 sata ujutru.

Viki koja je dala svoj glas imala je pitanje za Anđelu: ,,Kod mene u timu se mnogo radi, i često radimo. Kako ćeš ti da dolaziš, ti ne živiš ovde? A ne mogu da te uzmem i da te pustim niz vodu”, na šta je takmičarka odgovorila- Biću ja tu.

Saša je upitao takmičarku da li se bavila pevanjem, a ona je rekla da nije, već je radila kao kuvar. Zbog toga su krenuli duhoviti komentari među članovima žirija kako će Anđela kuvati kotlić kod Viki, dok će JK igrati oko vatre, s obzirom da ne jede meso.

Na kraju, takmičarka je mogla da bira između njih četvoro, a ona se odlučila za Viki. Taman što je krenula sa scene JK joj je poručila: ,,Čupava molim te, odmah naručujem veganski kotlić od tebe, jel može?”, a Anđela je rekla da može.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020

Tagovi: , ,