Anastazija Mitrović i Danijel Trajković – (18. 05.) – trideset peta emisija – dueli


i – (18. 05.) – trideset peta emisija – dueli

Anastazija se predstavila pesmama “Dve muzike” Indire Radić i “Zabraniću srcu da te voli” Cece Ražnatović, dok je Danijel otpevao pesme “Idi iz mog grada” Džeja Ramadanovskog i “Da zna zora” Safeta Isofića. Glasanjem je žiri odlučio da ide direktno u peti krug, dok će Danije sreću potražiti u baražu.

Ana je pohvalila Anastaziju i dodala da je prva pesma koju je takmičarka otpevala divna i emotivna, a Jelena se nadovezala na Aninu konstataciju i upitala Popovića ko je uradio aranžman za Indirinu pesmu “Dve muzike”. Pop diva je kroz šalu pitala Sašu i da joj objasni radnju pesmu, a nakon što je Popović počeo da objašnjava radnju pesme u kojoj jedna strana pravi svadbu dok se druga rastaje, Jelena je apropo toga progovorila i o njenoj trenutnoj bračnoj situaciji.

“Hvala univerzumu ja se ne razvodim ni ne rastajem. Ne čitajte to što pišu mediji, jer je sa mojim brakom sve u redu”, progovorila je Jelena konačno o natpisima u medijima da se razvodi od svog supruga Duška Tošića. “Anastazija, ja sam ponosna na tebe. Ti si jako talentovana i svoj višak kilograma odlično nosiš. Izledaš seksi i kada bi možda skinula par kilograma bila bi opasna mačka i velika konkurencija trenutnim zvezdama na našoj sceni”, poručila je Jelena svojoj kandidatkinji.

“Danijele, ja sam uvek iskrena. Mislim da bi ti trebalo da prođe još godinu, dve da sazriš kao pevač i bićeš čudo”, rekla je Viki Danijelu.