Anastasija Staša Branković – A tebe nema i Ljubav ili ludilo – (02. 11.) – sedma emisijaAnastasija Staša Branković – A tebe nema i Ljubav ili ludilo – (02. 11.) – sedma emisija

Anastasija Staša Branković dolazi iz Doljevaca je odlučila da se predstavi pesmama “A tebe nema” Zorice Brunclik i “Ljubav ili ludilo” Aleksandre Mladenović. Na kraju nastupa dobila je dva glasa i to od Jelene i Viki.

“Ovo je samo bila moja podrška, ali ne želim da ti budem mentor”, odmah je rekla Viki i isključila svoj taster. Jelena je prokomentarisala da ne zna šta da radi sa ovom devojkom, kao i da prema njoj ne oseća ništa. Diva se premišljala sve vreme, a ostali članovi žirija zajedno sa Popovićem počeli su da vrše pristisak na nju da se odluči što pre kako bi nastavili dalje sa emisijom.

“Vi sa juga imate neki specifičan način razmišljanja. Ja ne znam da li bih uspela sa tobom da uradim bilo šta i da li bi me ti slušala. Promenila bih ti pesme koje pevaš, kako izgledaš…Prema tebi ne osećam bukvalno ništa i ja ne znam šta sada da radim. Ti ćeš ili biti potpuni debakl, ili ćeš pobediti”, bila je u nedoumici Jelena, ali je ipak prelomila i potvrdila taster.

Anastasija se zahvalila na ukazanom poverenju i poručila svojoj mentorki da će je sigurno slušati i usvojiti svaki njen savet.Kategorije: Nove Zvezde granda

Tagovi: , ,