Ana Vlajić – Ponovo i Ide mi – (09. 11.) – osma emisija
– Ponovo i Ide mi – (09. 11.) – osma emisija

Ova takmičarka predstavila se pesmama “Ponovo” od Nataše Bekvalac i “Ide mi” od Danijele Martinović, a tokom njenog nastupa žiri je bio šokiran onim što čuje. I dok s jedni većali da li da daju panik taster, bilo je i onih koji su poželeli da je čuju do kraja.

– Ovo je pakao, dajte ljudi da prekinemo ovo – vikala je Jelena Karleuša, dok je Đorđe David rekao da ova takmičarka nije za panik taster, jer “nije gluva”.

– Ovaj je Đorđe lud – konstatovala je Marija Šerifović, a na kraju Ana je dobila pet panik tastera i jedno potencijalno “da” od Đorđa. Ipak, nakon što je čuo da ima 35 godina i da je majka troje dece, Đorđe joj je poručio da je za nju kasno da postane pevačica i da nema šta da traži na velikoj sceni.

– Au, šta ti pričaš? Da li je ovo moguče? Reče čovek ovu glupost i ostane živ – vikala je iznenađeno JK, a onda je takmičarka rešila da mu u svom fazonu odbrusi.

– Vi ste sa 53 godine dobili šansu i to drugi put kad ste došli u Zvezde Granda, zašto ne bih ja mogla da dobijem drugu šansu?! – odgovorila mu je Ana i dobila gromoglasan aplauz svih u studiju, uključujući i sam žiri.

– Posle ovoga nema ništa da se kaže, njena treba da bude zadnja – rekla je Marija, dok je Đorđe dodao da ga je Ana “ubila” kao Nemca i da je ozbiljna zmija, te joj je poželeo dobrodrošlicu u svoj tim.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020

Tagovi: , ,