Almir Delić i Aleksandar Radojević – (20. 04.) – trideset prva emisija – dueli
i – (20. 04.) – trideset prva emisija – dueli

Prvi se predstavio pesmama “Ja bez tebe ne mogu da živim” Halida Bešlića i “Čudna jada” narodna, dok je drugi izabrao numere “Nokturno” Olivera Dragojevića i “Dolazim za pet minuta” Generacije 5. Tokom izvođenja prve pesme Aleksandar je prišao Jeleni i poklonio joj ružu.

Žiri je Almiru dodelio tri glasa, a Aleksandru četiri glasa i obojica idu u baraž. Marija se mnogo iznervirala i poručila da žiri nije normalan kad ovakve kandidate nije poslao dalje.

“Izvinite, da li ste vi normalni? Nebitno da li je moj ili njegov. Daj se saberite molim vas. Bruka i sramota! Vi ste poludeli i ogluveli”, vikala je Marija. Viki se pravdala da je obojici dala glasove.

“Šta da radiš kad ti se ovakva stvar desi? Niko od nas ovo ne radi namerno! Neka produkcija napravi nešto da ispravi ovu grešku. Stvarno je greota ali šta da radimo”, vikao je Đorđe.

“Doviđenja, odoh ja”, ustala je Marija i otišla iz studija.

“Prvi put branim narodnjaka koji je otpevao bez greške. Sve što nije valjalo ja ću prihvatiti na svoj račun”, rekao je Bosanac, a Jelena se pobunila i rekla da je falšrao u pesmi “Čudna jada”.

“Aleksandar je imao stav, pogled u kameru i ponašanje zvezde. Izvini ali Almir je bio energetski dosadan.”, rekla je Jelena.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2018-2019

Tagovi: , , ,