Alen Ajetović – Ti ne ličiš ni na jednu i Srno moja malena – (02. 11.) – sedma emisija
– Ti ne ličiš ni na jednu i Srno moja malena – (02. 11.) – sedma emisija

iz Beča je odabrao pesme “Ti ne ličiš ni na jednu” Ljube Aličića i “Srno moja malena” Šabana Šaulića. On je dobio panik taster ali je nastavio da peva, a Marija je primetila i pohvalila njegovu borbu i želju.

“Zapeo si hteli su testisi da ti puknu”, rekla je Marija i nasmejala sve, a takmičar je rekao “Samo nemojte da mi kažete da ne znam da pevam”

“Ne, ne znaš. Možda je nekom lep taj tvoj stil malo je čudan… Ono što mi se svideo je žar”, rekla je Marija. Popović je rekao da ga je Alen na audiciji molio da prođe.

“Rekao sam da hoću nešto da uradim od sebe i svog života. Uzimajte me bre ljudi”, izjavio je Alen koji je po profesiji vozač.

“Meni treba vozač Saša da znaš. Majke mi”, rekla je Marija. Iako nije dobio nijedan glas, nije želeo da se preda.

“Da mogu da biram to bi bili Marija, Bosanac ili Viki”, rekao je Alen. Kad je na suvo otpevao deo pesme Šabana Šaulića, Ivan Milinković mu je rekao da je zaslužio da bira koga će od članova žirija. Porasla je euforija u studiju, a Jelena je primetila i da je jako inteligentan. Kad je njegova supruga koja je bila u podršci rekla da bi trebalo da izabere Mariju to se i dogodilo.

“Gospođice Marija, prijateljice, drugarice uzmite me molim vas”, rekao je Alen, a Marija je prasnula u smeh, a onda potvrdila glas za mentorstvo.

Alen se mnogo obradovao i rekao “Bravo, bravo za sve nas” misleći na publiku koja mu je dala ogromnu podršku. Potrčao je da se pozdravi sa svojom mentorkom, a onda se rukovao i sa ostalim članovima žirija.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020

Tagovi: , , ,