Alem Kadić i Aleksandar Radojević – (15. 06.) – polufinale – trideset deveta emisija – dueli


i – (15. 06.) – polufinale – trideset deveta emisija – dueli

Prvi se predstavio pesmama “Jesu l’ dunje procvale” Harisa Džinovića i “Neću neću dijamante”, Halida Bešlića, dok je Aleksandar otpevao pesme “Libar” Gibonija i “Inkognito” Lexington benda. Rezultatom glasanja odlučeno je da Alem ide direktno dalje čime je postao prvi finalista ove sezone.

Bosanac nije izdržao a da ne izađe na scenu i čestita svom takmičaru na velikom uspehu. “Vidi kako se šepuri, evo šta radi novo srce”, našalio se Popović kada je video kako je Bosanac skoro trčećim korakom krenuo ka svom kandidatu.

“Popoviću, on je prvi finalista ove sezone i moram da mu čestitam. Bravo majstore”, bio je ponosan Bosanac. “Ajde, ćuti ti tamo. Mi smo poginuli sa 100 kandidata, a tvoj takmičar je otišao prvi u finale. Kad nekog s**e, onda ga s**re”, rekao je Đorđe aludirajući na to što je Bosanac imao svega 13 takmičara u svojoj grupi, dok su ostali mentori morali da se posvete mnogo većem broju kandidata.

“Aleme, pevao si fantastično i potpuno zasluženo si otišao u finale. Aleksandre, prva pesma je bila lepa, a drugu si sam birao i video si kako je na kraju ispalo. Kad vidim da se neko grčevito drži za nešto, ja to pustim. Ti sad i sam vidiš da si se skrljao sa drugom pesmom”, poručila je Marija svom takmičaru.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2018-2019

Tagovi: , , ,