Aleksandra Tadić Cipka i Martin Ajdarević – (08. 06.) – četvrtfinale – trideset osma emisija – dueli


i – (08. 06.) – četvrtfinale – trideset osma emisija – dueli

U zlatnoj haljini i pratnji plesačica Cipka se pojavila na sceni i otpevala pesmu “Kaluđeru moj” Snežane Đurišić. U jednom trenutku devojke iz plesne grupe su imale čak i trube kao Dejan Petrović u istoimenom spotu, a njihova tačka se dopala publici. Posle toga je Cipka odlično izvela i drugu pesmu “Dođi što pre” Vesne Zmijanac.

Martin je odlučio da u prvom planu bude njegov pevački talenat pa je solirao na bini. Za prvu pesmu “Poljsko cveće” Tošeta Proeskog dobio je ovacije nekih članova žirija, a uz drugu “Najbolji grad na svetu” od Adila njegova mentorka Jelena je igrala sve vreme.

Žiri je Martina nagradio sa svih pet glasova i direktnim prolaskom, dok je Cipka osvojila samo dva glasa.

“Cipka večeras se nisi sastavila jer je bilo mnogo falša. Možda su te plesači dekoncentrisali, ne znam. Sa druge strane Martine pevaš odlično i to je jasno kao dan. Što se tiče Tošetove pesme možda se malo nisi snašao ali to su sve sitnice na kojima ćeš raditi sa svojim mentorom”, rekla je Marija. Snežana Đurišić je dala glasove ali je rekla da ih ne zaslužuju potpuno.

“Cipka velika količina falša, Martine molim te nemoj u sledećem krugu da žmuriš i da gledaš u pod”, savetovala je Ana. Bosanac je rekao kako je Martin fantazija od pevača i kako bi voleo jednom sa njim da zasvira negde na tezgi.

“Martine teško je biti tvoj mentor jer ti pevaš bolje od svakog mentora i ja mogu samo da ti se divim”, rekla je Jelena.

“Mislim da je Cipku savladala prevelika odgovornost i da je ovo bilo previše za nju”, rekla je Viki, a Jelena je pitala Cipku zašto je izabrala pesme iz 80-ih kad se još nije bila ni rodila. Nije joj se dopala “Kaluđeru moj” pa je ismejala i izbor pesme i koreografiju kao i kostime.

izvor: grand