Aleksandra Tadić Cipka i Aleksandar Radojević – (11. 05.) – trideset četvrta emisija – dueli


i – (11. 05.) – trideset četvrta emisija – dueli

U ovom duelu našli su se , takmičarka iz tima Viki Miljković i , Marijin kandidat. Aleksandra se predstavila pesmama “Ne daj me majko” Mire Škorić i “Romale Romali” Ane Nikolić, dok je Aleksandar otpevao “Stine” Olivera Dragojevića i “Ludak” Željka Joksimovića. Žiri je sa pet glasova nagradio oba kandidata, ali je u preglasavanju pobedu ipak odneo Aleksandar.

“Sve vreme me je držalo to kako si otpevao prvu pesmu. Druga pesma je bila diskutabilna. Moram da priznam da si ti jedno veliko iznenađenje u takmičenju”, rekla je Ana Aleksandru.

“Cipka, u prvoj pesmi si bila odlična, ali je u drugoj falilo energije. Morala si da grmiš i da kidaš i morala si da budeš seksi. Ana Nikolić možda nije najbolja pevačica, ali kada krene da peva ovu pesmu, ti joj veruješ. Ti si bila sterilna kao sterilizator u operacionoj sali”, poručila je Jelena Cipki. “Nemoj molim te da o operacionoj sali”, dodao je Bosanac i nasmejao sve u studiju. Jelena je prokomentarisala da je Aleksandar prošao dalje zbog emocije koju je pokazao u prvoj pesmi.

“Aleksandre, ti imaš beskrajno lepu energiju i mnogo si duhovit. Meni se to mnogo dopada, a mislim da je tako i sa žirijem. Slažem se sa Anom da je druga pesma mogla bolje, ali zato si “Stine” otpevao super”, pohvalila je Marija svog kandidata. “Cipka je vežbala i koreografiju za drugu pesmu, ali mislim da je nije izvela, jer joj je smetala haljina. U baražu ćeš definitivno pevati prvu pesmu, koju si izvela odlično”, rekla je Viki.

izvor: grand