ALEKSANDRA PRIJOVIC – MOJ SIN NECE BITI BAHAT I RAZMAZEN | 23.09.2019. | IDJTV

ovih dana vredno nastupa, a kako ističe, svoje slobodno vreme provodi sa sinom Aleksandrom i suprugom Filipom. Za naš portal iskeno je govorila o roditeljstvu, bračnom životu i nesuglasicama, ali i novitetima koje sprema.

– Ja sam navikla ceo život da radim i to mi zaista nije teško, a što se tiče mog privatnog života meni se desila najlepša stvar na svetu, postala sam majka predivnog dečaka koji za koji dan puni sedam meseci i mogu da kažem da svaki dan čekam da progovori to čuveno “mama”. Baš bih volela da to bude prva reč koju će reći – kaže Aleksandra na početku razgovora.

Pevačica i njen suprug važe za skladan par na našoj javnoj sceni, a Aleksandra ističe da se ni na početku veze nije plašila da će joj ga preoteti neka njena koleginica, kao ni sada kada su u braku.

Takvih komentara je bilo na početku veze, biće ih naravno i ubuduće, mi našu ljubav ljubomorno čuvamo samo za nas. Nisam se plašila, niti se plašim, mi smo bili osvajači naše ljubavi i mislim da smo pokazali koliko je velika naša ljubav.

Aleksandrin bivši dečko Ljuba Perućica uskoro staje na ludi kamen, a pevačica mu je poželela svu sreću, kao i to da se i on i njegova izabranica ostvare kao roditelji.

Ja sam ih srela pre nekoliko meseci i kada su rekli da će praviti svadbu i tada sam, ali im sada javno čestitam i želim im da se ostvare kao roditelji – završava Aleksandra.

u martu ove godine na svet je donela naslednika i suprugu Filipu Živojinoviću podarila sina, kome su ponosni roditelji dali ime Aleksandar.

Ekipa emisije “Paparaco lov” usnimila je Priju u jednoj svakodnevnoj šetnji sa sinom. Pevačica je izašla iz svoje kuće na Voždovcu u potpuno opuštenom izdanju.

Odmah ispred dvorišta, Aleksandra je srela komšinicu, stariju gospođu koja je takođe bila u šetnji sa svojim unucima.

Prija je proćaskala sa njom, a ugodan razgovor je prijao i jednoj i drugoj, pa nema sumnje da popularna pevačica ima sjajan odnos sa svojim susedima.Kategorije: Zvezde granda

Tagovi: