Aleksandar Radojević i Nevena Stojković – (08. 06.) – četvrtfinale – trideset osma emisija – dueli
i – (08. 06.) – četvrtfinale – trideset osma emisija – dueli

Aleksandar je otpevao pesme “Možda je to ljubav” Željka Joksimovića i “Ljuljaj me nežno” Olivera Mandića, dok se Nevena predstavila numerama “Kraljica tuge” Vesne Zmijanac i “Robinja” Lepe Brene. Oba kandidata imala su vrlo upečatljive nastupe, ali je glasovima odlučeno da i Nevena i Aleksandar idu u baraž.

Aleksandru su se u drugoj pesmi pridružili igrači na sceni, a ovaj talentovani momak na bini je izgledao kao prava tinejdž zvezda.

Kada je na red došla Nevenina druga numera, svi u studiju bez daha su gledali nastup ove lepotice. Anina takmičarka na sebi je imala zlatni kostim u kome je izgledala kao rimljanka, a cela koreografija koju je izvela sa plesačima na sceni bila je odlično osmišljena i savršeno je pristajala pesmi “Robinja”, koju je takmičarka i otpevala.

Jelena Karleuša nije glasala ni za jednog takmičara, a Popović ju je odmah zamolio i da obrazloži takvu odluku. “Nevena, oduševila si me svojim večerašnjim izgledom. Ličiš mi na čuvenu glumicu Selmu Hajak u onom filmu “Od sumraka do svitanja”. Vidim da si se trudila oko nastupa, ali si se mnogo zadihala i puno si falširala. Ti si neko ko može da bude i dobar pevač i sjajan šoumen, ali moraš dosta da vežbaš”, rekla je Jelena nakon čega je prokomentarisala i Aleksandrovo večerašnje pojavljivanje. “Ti imaš neki ludački pogled i čak me u nekom trenucima podsećaš na mene. U tebi se krije neka zverka i ti si meni jako zanimljiv”, zaključila je Jelena.

“Nevena, ponosna sam na tebe kao nikada do sad. Znam koliko si se trudila i vežbala za ovaj nastup”, poručila je Ana svojoj učenici, dok je Marija savetovala svog kandidata da se opusti uz neku kaficu i polako se spremi za baraž.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2018-2019

Tagovi: , , ,