Aleksandar Radojević i Alem Kadić – (01. 06.) – trideset sedma emisija – dueli


i – (01. 06.) – trideset sedma emisija – dueli

Aleksandar je otpevao pesme “Bolji život” Dade Topića i “Ne spavaj mala moja” grupe Bijelo Dugme, dok se Alem predstavio numerama “Pusti me” Harisa Džinovića i “Ti meni lažeš sve” Duška Kuliša. Žiri je odlučio da Aleksandra pošalje direktno u šesti krug, dok će se Alem ipak takmičiti u baražu.

“Meni je dovoljno 30 sekundi da čujem i vidim nekog na sceni i da procenim da li treba da mu dam glas”, rekla je Jelena obzirom da je glasala samo za Alekandra. “Dečko iz Kragujevca mi je mnogo simpatičan i moram da kažem da je Dado Topić bio moj uzor, a ti si njegovu pesmu otpevao potpuno drugačije i meni se to svidelo. To je ozbiljna filozofija i svaka čast i tebi i mentoru”, rekao je Džordž.

Ana je imala nekoliko sitnih zamerki na račun pevanja, iako je obojici dala glas. “Aleksandre, nije se u prvoj pesmi čulo “k” od “šipak”. Moraš da izgovaraš reči kako treba”, rekla je Ana, na šta se Popović nasmejao i dodao sakrastično da je taj propust veliki i kako je takmičar zbog njega mogao da ispadne iz takmičenja.

“Aleksandrar je po mom mišljenju jedno od najvećih iznenađenja u ovom takmičenju. Ja sam mislila da je on samo simpatičan dečačić koji tako pevuši, ali sam pogrešila. Prvi put da ovako nešto kažem, ali njemu stvarno na čelu piše zvezda Granda i meni se to dopada”, rekla je na kraju Marija.

izvor: grand


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2018-2019

Tagovi: , , ,