Aleksandar Praizović – Kad tonem i Dobro da nije neko veće zlo – (12. 10.) – četvrta emisija
– Kad tonem i Dobro da nije neko veće zlo – (12. 10.) – četvrta emisija

ima 25 godina i dolazi iz Beograda. Aleksandar se prvi put takmiči, a odlučio je da se predstavi pesmama “Kad tonem” Saše Matić i “Dobro da nije neko veće zlo” grupe Lexington. Nakon završenog nastupa podršku je dobio od Đorđa i gostujućeg člana Enesa Begovića.

Jelena se odmah začudila što je Džordž dao glas, a kada je videla da je i Enes glasao odmah je prokomentarisala da je to početnički entuzijazam. “Enes je prvu put ovde, pa ne zna kako sve ovo funkcioniše. Ne zna on kako je sedeti ovde i slušati njih (takmičare) stalno, ali polako shvatiće uskoro”, rekla je Jelena. Enes je odmah odgovorio divi da on redovno prati “Zvezde Granda” i da je odlično upućen u sve što se dešava. Svima je bilo jasno da je Jelena odmah na početku moralada “bocne” gosta, ali se Enes nije dao.

Nakon što je Enes pitao takmičara da li bi dolazio u Sarajevo na mentorske časove, Bosanac se odmah pobunio. “Zašto ga zoveš da dođe u Sarajevo kada si ti iz Visokog? Ja sam rođen u Sarajevu, pa se ne stidim Konjica”, pitao je kompozitor Begovića. “Ja bih ga doveo u Sararajevo da radimo, a posle bih ga odveo i u Visoko da vidi piramide”, odgovorio je Enes.

“Kakve piramide? Vi u Bosni imate piramide?”, začuđeno je pitala Jelena. Enes se našalio da Egipćani dolaze u Bosnu po rodni list na šta se Jelena samo nasmejala. Diva je odmah primetila da je Enes pozitivno “drzak” i “napaljen” kao petlić, ali da se njoj to dopada.

Enes je povukao svoj glas, ali je Đorđe potvrdio svoj taster. “Da sam ti devojka odmah bi te ostavio. Pogledaj koliki su ti kukovi. Idemo odmah na dijetu!”, rekao je Đorđe, na šta se Aleksandar nasmejao, ali ipak otišao zadovoljan sa scene, jer je prošao u dalje takmičenje.

izvor: grand


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020

Tagovi: , ,