Aleksandar Popović – Anđeo čuvar i Hladno je ugrij me – (05. 10.) – treća emisija– Anđeo čuvar i Hladno je ugrij me – (05. 10.) – treća emisija

iz Niša se predstavio pesmama “Anđeo čuvar” Saše Matića i “Hladno je ugrij me” Harisa Džinovića. nakon prve pesme osvojio je dva glasa, a njegovu moćnu interpretaciju nagradili su na kraju Sale Tropiko i Viki Miljković.

Kad ga je direktor predstavio i rekao da se zove Saša Popović, da ima 26 godina i da dolazi iz Niša Jelena je vikala “Lažešššš”

“Dobro veče. Ako treba da donesem ličnu kartu?”, našalio se takmičar. Kad je rekao da ne zna da svira harmoniku, složili su se da je “lažni” odnosno “fejk” Saša Popović. Oba člana žirija su potvrdili svoje glasove za mentorstvo. Članovi žirija su počeli da se šale i da pričaju kandidatu sve ono što zaista misle o Saši Popoviću direktoru “Grand produkcije” poput onog da ima drhtando u glasu, da nema stila i da je škrtica za pare…

“I još jedna stvar da smanjiš sa pevačicama kontakte”, poručio mu je Bosanac, a momak nije znao šta da odgovori već se samo smeškao.

Posle šale takmičar je odlučio da mu Sale Tropiko bude mentor, a kako će izgledati njihova saradnja saznaćemo u narednom krugu.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020

Tagovi: , ,