Aleksandar Gute Marinković i Martin Ajdarević – (15. 06.) – polufinale – trideset deveta emisija – dueli


i – (15. 06.) – polufinale – trideset deveta emisija – dueli

Aleksandar je odlučio da se predstavi pesmama “Kuda idu izgubljene devojke” Borisa Novkovića i “Teška vremena” grupe Neki to vole vruće, dok je Martin otpevao pesme “Plačite sa mnom jesenje kiše” Ljube Aličića i “Kraljice srca moga” Šabana Šaulića. Žiri je shodno situaciji podigao svoje standarde, pa tako ni ova dva izuzetna kandidata nisu uspela da se plasiraju direktno u finale, obzirom da je Aleksandar dobio četiri glasa, dok je Martin dobio tri.

“Momci, niste bili dobri. Ovo je ipak polufinale, a obojica ste imali falševa dosta. Gute je imao dosta nestabilnosti u obe pesme”, rekla je Snežana, na šta je Ana odmah “skočila” u odbranu svom kandidatu. “Snežana, šta pričaš? Čuješ li ti sebe”, bila je besna Ana, koja je sve vreme pevala “Biće belaja” dok je njena koleginica komentarisala kandidate.

“Morala sam da se odlučim večeras za Gutea, jer mi je više prijao. Martin peva maestralno, ali je promašio pesme. Mislim da si se kockao, jer ne možeš u polufinalu da eksperimentišeš sa numerama. Druga pesma je bila veliki promašaj”, rekla je Marija.

“Ti si samo anulirao moje kritike i ponovo si pevao kako ti hoćeš”, poručio je Bosanac Martinu.

“Gute, bio si odličan i hvala ti što si odlučio da pevaš pesme koje smo ti Hani i ja izabrale”, rekla je Ana svom kandidatu.

“Martine, ja tvrdim da si ti jedan od najboljih vokala u takmičenju. Bori se u baražu”, rekla je Jelena, na šta je Popović prokomentarisao da je Martin odličan pevač, ali ne može da peva i pop i narodnu muziku, već će morati da se odluči za određeni repertoar.