Aleksandar Gute Marinković i Filip Pecovski – (18. 05.) – trideset peta emisija – dueli
i – (18. 05.) – trideset peta emisija – dueli

Prvi takmičar se predstavio pesmama “Molitva za Magdalenu” Olivera Dragojevića, a uz drugu je imao interesantan performans. On je na scenu izneo radio, a kad je pronašao stanicu zapevao je “Malo pojačaj radio” Zdravka Čolića. Drugi takmičar je izabrao numere “Soba za taga” Tošeta Proeskog i “Paranoja” Tropico benda.

Ovaj veseli i zabavni nastup žiri nije nagradio sa svih pet glasova. Gute je osvojio četiri glasa, a Filip tri i tako su obojica otišli u baraž.

“Momci borili ste se dobro. Svaka čast! Gute ti si meni jako drag i simpatičan ali u prvoj pesmi ti je nedostajalo emocije, a u drugoj pesmi te ništa nisam razumela. Pecovski mi je bio super i onako kako smo i očekivali od tebe”, rekla je Viki, a Saša se našalio da je iskritikovala Gueta zato što ne voli njegovu mentorku.

“Nekoliko puta sam čuo kod Pecovskog nešto slično Tošetu. Prebiću te, radi na tom pevanju. Gute ti si dobar pevač ali ne peva se Dragojević tako. On traži umiranje”, rekao je Đorđe koji je zamerio Filipu što je akcenat stavio na igranje, a ne na pevanje.

“Gute očekivao sam više od tebe ali sam ti dao glas zato što si bio odmeren i pevački koncentrisan. Naročito taj performans u drugoj pesmi kojim si me prijatno iznenadio da znaš da igraš kolo. Što se tiče Filipa ti si jedno toliko prijatno da si neprijatno iznenađenje. Međutim, ti si propevao. Što ne nauči umesto tog bokserskog igranja amlo latino plesa?”, našalio se Bosanac.

“Filipe u prošlom krugu si bio maestralan, ali u ovom nisi bio na visini onoga što umeš, možeš i znaš. Ti si odličan zabavljač”,rekla je Marija i dodala da je Gute bio dobar i intersantan.

“Gute odličan si bio! Gledaoci mogu da vide odmah sad ko je tebe sprečio da ideš u peti krug to je sramota tog člana žirija.

“Gute, čestitam bio si dobar. Filipe ti si rođen da budeš zvezda i rođen si za ovaj posao. Tvoj pokret i tvoji mišići nisu tvoje glavno oružje. Ti imaš lep glas, lepu boju, toniraš fantastično i ti si jedan savršeni paket. “, rekla je Jelena.

izvor: grandKategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2018-2019

Tagovi: , , , ,