Aleksandar Gute Marinković i Danijel Trajković – (20. 04.) – trideset prva emisija – dueli


i – (20. 04.) – trideset prva emisija – dueli

Gute se u ovom krugu predstavio pesmama “Ako te pitaju” Petra Graša i “Floyd” Dade Topića, dok je mladi Danijel otpevao numere “Sam za stolom jedan čovek sedi” Šabana Šaulića i narodnu pesmu “Srdo moja”. Nakon završenog nastupa žiri je obojici kandidata dao svih pet glasova, ali je u preglasavanju glasom Đorđa Davida odlučeno da Danijel ide direktno u treći krug.

Žiri je bio na mukama kada je ovaj duel u pitanju, a Marija je prokomentarisala dok je trajao njihov nastup kako će pošizeti od ovog para, jer su previše dobri. Svi su nahvalili Danijela, koji je sa svojih 16 godina, veliki potencijal i njegov pevački talenat žiri je morao da nagradi. Gute je takođe dobio odlične kritike, ali je Bosanac izjavio da duel nije bio fer, jer je Danijel trebalo da se takmiči sa nekim svojim vršnjakom.

“Mi ćemo uvek biti na strani ovog dečačića. Kada bi sad počeli da pričamo šta nije valjalo u njegovom pevanju, ja bi se sam osećao glupo. Trebalo bi u sledećem krugu da ti nađu neku devojčicu”, rekao je Bosanac. Đorđe se nije složio sa njim, jer je on ipak dao glas Danijelu, koji je bio bolji od Gutea.