Ahmed Orahovčić i Adi Šoše – (08. 06.) – četvrtfinale – trideset osma emisija – dueli


i – (08. 06.) – četvrtfinale – trideset osma emisija – dueli

Ahmed je otpevao pesme “Sunce brže zađi” Džeja Ramadanovskog i “Tražim neku kao ti” Dragog Domića, dok se Adi predstavio pesmama “Nokturno” Olivera Dragojevića i “Dal si sretnija” Tošeta Proeskog. Žiri je obojici kandidata dao pet glasova, ali je u preglasavanju odlučeno da Ahmed ide direktno u polufinale.

“Adi, ti si jedan od mojih omiljenih kandidata u takmičenju i jedan od Džordžovih najboljih kandidata, ali morala sam da glasam ovaj put za Ahmeda. Mali, ti si sve bolji i bolji. Otpevao si prvu pesmu maestralno”, poručila je Viki Ahmedu.

“Ahmede, ti si savršen pevač. Ti savršeno izgledaš i uvek je na tebi sve upeglano. Ja sam sigurna da ćeš ti biti zvezda Granda, ali tvoje sterilno savršeno pevanje mene jako nervira. Moraš pod hitno od svog mentora naučiš kako da pevaš emotivnije”, poručila je Jelena Marijinom kandidatu, a onda nastavila da komentariše takmičara na poziciji broj dva. “Adi, u mom bizarnom sistemu glasanja ti si jedan od favorita ovog takmičenja. Ti izgledaš čudno, čudno se ponašaš i imaš neku ludačku energiju. Kod mene ludaci uvek imaju plus. Imaš ogromno srce i predivnu emicociju”, rekla je Jelena.

“Ja molim moje kandidate da veruju u ono što smo radili i to je sve. Šoše, ja sam zadovoljan”, poručio je Đorđe svom učeniku.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2018-2019

Tagovi: , , ,