Ahmed Demirović – Mali je ovo grad i Svuda si oko mene – (14. 12.) – trinaesta emisija
– Mali je ovo grad i Svuda si oko mene – (14. 12.) – trinaesta emisija

Čim je pustio glas, Marija Šerifović ga je prepoznala, iako se Ahmed po prvi put pojavio u ovom popularnom šouu.

“Ovo je brat od blizanca, čujem po boji’, konstatovala je Šerifović alaudirajući na njegovog brata koji se, takođe, večeras predstavio žiriju i publici.

Voja Nedeljković otkrio je da njegov brat blizanac preferira narodnu, dok Ahmed voli zabavnu muziku, što su potvrdili i njihovi roditelji koji su ih bodrili u čuvenoj sobi emocija.

Prvo “da” usledilo je od Bekute, a potom i od Karleuše i Viki, da bi na kraju nastupa Popović zatražio da vidi bekstejdž, u kom se nalaze Ahmedovi mama, tata i sestra, a zatim uputao Ahmedovog oca kog mentora bi odabrao za svog sina, što je Jelena oštro osudila, poručivši da je jako neprijatno to što radi.

Ipak, Ahmedov tata se oglasio i rekao da bi odabrao Karlija. što je nasmejalo sve u studiju ukljčujući i pop divu.

“Kako si rekao? Ja sam razumeo Karolju”, rekao je Saša, na šta mu je JK odbrusila: “Seljačino jedna! Ja sam onaj Karli koji ti diže gledanost. Sratmota, picopevcu jedan!”. Na to se nadovezala i Viki i rekla da je svima jasno šta Popović želi da postigne, kao i da svi znaju koga bi on odabrao da mora da bira, a zatim je poručila takmičaru da je najbolje da odabere nju za mentora, što je on i učinio.

Nakon što je Ahmed doneo tu odluku, Viki je prišla svom novom učeniku i zagrlila ga.

“Ja mislim da je ova kombinacija neprirodna. Meni njihove energije ne idu”, poručila je Karleuša, a Viki je dodala da će videti.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020

Tagovi: ,