Adnan Jerlagić – Misliću na tebe i Drska ženo plava – (02. 11.) – sedma emisija
– Misliću na tebe i Drska ženo plava – (02. 11.) – sedma emisija

iz Mostara odlučio je da se predstavi pesmama “Misliću na tebe” Tropiko Benda i “Drska ženo plava” Željka Joksimovića. Popović je toliko bio oduševljen Andanom da je zahtevao da mu se ponovo pusti druga pesma kako bi i žiri video njegov atraktivan scenski nastup.

Takmičar je ceo studio podigao na noge, a glasove je dobio od Jelene, Đorđa, Ivana i Viki. “Ja se ovde povlačim, jer smatram da je ovaj kandidat savršen za Jelenu”, rekla je Viki i isključila svoj taster. “Do sada nisam video da neko kao ti dobro vlada glasom i pokretom na sceni. Mislim da treba da igraš na tu kartu”, poručio je Đorđe takmičaru i potvrdio svoj taster.

“Ove ljanke iz Vrtopa ne mogu da prepoznaju to što ti imaš, ali ja mogu”, odgovorila je Jelena na Vikin komentar da je ovaj kandidat idealan za nju. “Imaš neku lepu energiju i ja sam sigurna da ti imaš neku šifru. Svi koji imaju šifru prolaze dobro u ovom poslu”, nastavila je Jelena i odlučila da želi da bude mentor Adnanu. “Posle Lajsne i Šećera dobili smo i Šifru. Jelena mu je dala nadimak i ja ga usvajam odmah”, oduševljeno je rekao Popović.

Adnan je za mentora izabrao Džordža, a roker je odmah izašao na scenu da se zagrli sa novim učenikom. “Spojila se dva ludaka”, prokomentarisao je Saša pre nego što je takmičar napustio scenu.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020

Tagovi: , ,