voli da pobeđuje u takmičenjima ali kaže da su mu najveći uspesi u životu supruga Nataša, porodica i prijatelji. U detinjstvu je voleo da se igra plastičnim pištoljima i glumi Prleta, a kasnije je dobio i ulogu u operi Emira Kusturice “Dom za vešanje”. Nikad neće zaboraviti i peh koji mu se dogodio u toj predstavi.

“Tokom predstave sam se nešto zamislio dok sam gledao u publiku i skotrljao sam se niz stepenice. Onda sam ustao i vratio se na scenu”, priseća se Stevan.

iako ima dečka, oktrila je u koga je bila zaljubljena kad je bila mala.

“Simpatija mog detinjstva kad sam imala 12 godina bio je Milan Stanković. Lepila sam njegove postere i posebno volela njegovu plavu kosu”, rekla je sa osmehom . Šta Lejla nikako ne voli da radi, koji je njen skriveni talenat i kakve nepristojne ponude je dobijala saznajte u nastavku:

10 stvari koje niste znali o Katarini Grujić

“Strah me da ne izgubim verenički prsten”: Ovih 10 stvari sigurno niste znali o Katarini Grujić (VIDEO)
Pevačica koja se nedavno verila sa svojim partnerom Nikolom najavila je da će praviti svadbu na svoj rođendan 20. maja sledeće godine. Zvezda Granda koja je nedavno osvojila nagradu za album godine i koja je posvećena svojoj karijeri, za Grand.online priznaje da nije baš tako mislila.

“Mi smo se malo više šalili. Bitno je da se mi volimo i da smo zajedno tako da papir je potpuno nebitna stvar tako da možemo da uradimo kad god poželimo”, objasnila je lepa pevačica kojoj je na ruci zasijao veliki verenički prsten.

“Ja i spavam sa njim samo se ne kupam sa njim, slučajno da mi ne sklize i ne ode ubila bi se”, rekla je sa osmehom Katarina koja ima mnogo kućnih ljubimaca i obožava životinje. Pogledajte koji je njen neostvaren san, kad je doživela najveći peh na nastupu i koji su joj skriveni talenti. Ovih 10 stvari sigurno niste znali o Katarini Grujić:

Kategorije: Zvezde granda

Tagovi: , ,