Semira Jahića sreli smo na snimanju emisije „Zvezde Granda Specijal“ gde je gostovao kako bi promovisao svoju novu pesmu „Klubovi kafane“. Raspoložen i nasmejan kao i uvek Semir je rado odgovarao na naša pitanja. Mladi pevač otkrio nam je sa kim pije jutarnju kafu, u kojim situacijama psuje, kao i bez čega ne može da zamisli dan.

podelio je sa nama neke informacije iz života koje do sad nismo imali priliku da čujemo. Pop pevač otkrio nam je u kakvom sećanju mu je ostao prvi poljubac, šta peva dok vozi, kao i na koga pomisli pre nego što zaspi.

jedna je od veoma iskrenih i emotivnih osoba na estradi, a ovaj put je otvoreno pričala o svim lepim i ružnim stvarima koje su joj se dogodile u karijeri. Zvezda Granda otkrila je i kako se izblamirala na jednom nastupu.

“Radila sam sa bendom neki prvi rođendan. Ništa nije naslućivalo da je svadba u pitanju i ja sam rekla na mikrofon ‘Dobar dan svima! Ja bih molila sve goste da sad ustanu i da pozdrave jednim gromoglasnim aplauzom naše mladence’. U tom trenutku su se svi gosti pogledali i sigurno pomislili odakle je ova došla”, rekla je Jelena kroz smeh. Ona je takođe ispričala koji novinski trač je najviše povredio, šta najviše voli da radi, koji je njen najveći uspeh i zašto je odustala od svog sna da postane medicinska sestra…


Kategorije: Zvezde granda

Tagovi: , ,